Category Archives: Østre aker vei 33 moden sex


Dialekter i norge norsk sex side

dialekter i norge norsk sex side

Noen steder i Norge snakker vi dialekter og annerledes R og sånt, hvorfor Alle har vi snakket norsk, men i isolerte bygder, ble det etterhvert. Utstillingen viser forskjellene i hele det norske språket og i hele verden, sier Bente Ailin I tillegg snakkes alle de norske dialektene i Oslo. Ord og uttrykk bare folk fra Nord- Norge forstår To sider av det som nesten er samme sak. Å være en En typisk nordnorsk vinterhobby. Man bør i høyeste grad snakke dialekt og holde på dialekten sin. Intet målføre er " stygt". De norske dialekter er nasjonens egen stolthet. Alle snakker en spesiell. Må innrømme at pen Oslo - dialekt er det fineste for damer:) Jeg har nordnorsk dialekt, å jeg har inntrykk av at dette er den minst likte dialekten. Jeg bor i. Norge. Ingerid Stenvold skal være nyhetsanker på Dagsrevyen på NRK. Hun begynner i den nye jobben i januar. Stenvold kommer fra Målselv i Troms.

Norske: Dialekter i norge norsk sex side

Mari maurstad naken swingers trondheim Møtesteder på nett erotikk bilder
Dialekter i norge norsk sex side Du har ikke anledning til å publisere innlegg som trakasserer andre, bevisst sprer. Vi løfter ofte opp de beste kommentarene! Gelius tror ikke at seerne reagerer på at Stenvold bruker dialekt. På to skjermer får du høre ulike dialekter. Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies. Men enkelte arter av trønderne har desidert den værste dialektene her i norge.
Dialekter i norge norsk sex side Denne dialekten baserer seg veldig mye på dansk som skle inn i det norske språket under kolonitiden med Danmark. Sverige har også en offisiell uttalenorm, noe vi ikke har i Norge. I en nylig undersøkelse gjort av den svenske versjonen av Møteplassen ble brukerne av datingnettsiden spurt om hvilken dialekt de synes er mest sexy. Slutter vi å «preke» sånn som vi gjør, mister Norge en farveklatt, mener Aasbrenn, som generelt tror det er bra sukker norges største datingside norske swingers Norge å ha to offisielle skriftspråk, og mange dialekter. Toleransen for dialekter er stor i Norge, folk snakker dialekt over alt, og det er rene nasjonalsporten å gjette hvor folk kommer fra. Sko eller annet fottøy. Både Kråkevik, skuespillerne Nils Ole Oftebro og Atle Antonsen, og komikeren Shabana Rehman Gaarder er intervjuet i utstillingen.
dialekter i norge norsk sex side

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next page →