Dialekter i norge sexy historier

dialekter i norge sexy historier

SEXY DIALEKT: Visste vi det ikke, nordleninger har landet mest sexy dialekt. at det er nordlendingene som har den mest attraktive dialekten i Norge. Heldigvis er høylytt banning, vulgære historier og vitser om fut og fogd. Er det flere en meg som synes svensk er sexy?? . Syns Oslo - dialekt, og hele veien langs kysten t.o.m. Rogalands- dialekt (med noen unntak) er de fineste på. Enkelte mener det er " Norges mest sexy dialekt ", hva sier du enig? Stavanger er by nr 1 og jeg kan like at dialekten vår er sexy, kan vell si meg litt enig. Vi har flere Finnes det endelig bevis på at jesus er en vandrer historie?.

Videos

Di Derre - Jenter på 10 dialekter «Det er omtrent like sjelløst å «mangle» dialekt som det er å gå i olabukse og ikke Skal visstnok være en av Norges mest sexy dialekter. Enkelte mener det er " Norges mest sexy dialekt ", hva sier du enig? Stavanger er by nr 1 og jeg kan like at dialekten vår er sexy, kan vell si meg litt enig. Vi har flere Finnes det endelig bevis på at jesus er en vandrer historie?. Nettavisen bestemte seg derfor for å gjøre en lettbeint kåring av Norges mest sexy dialekt, og det var ingen tvil om hvem alle synes var mest.

Dialekter i norge sexy historier - dildo

Del din liste i kommentarfeltet! Dialekten er en del av personen, det er ikke like enkelt for alle å endre dialekten sin. Astral Innlegg: Del Sunshine28 skrev: Sunnmørsdialekta er jo rimelig sjarmerende den også:D - Ja-a! Si din mening i kommentarfeltet .

Utendørs: Dialekter i norge sexy historier

VG MOTE NORSK CHATTESIDE 305
Dialekter i norge sexy historier Par søker mann Sortland
Sex dateing sextreff i trondheim Kvinner kvinne søker elsker
dialekter i norge sexy historier

0 thoughts on “Dialekter i norge sexy historier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *