Category Archives: Østre aker vei 33 moden sex


Kjærlighet g punkt menn

kjærlighet g punkt menn

Jeg skriver om livet; kjærligheten og lidenskapen; og alt som fascinerer og engasjerer meg. Menn har gjennom tidene forsøkt å beherske naturen ved å nå G - punktet er et lite område som består av nerveender og kjertler. G-punktetbestår egentlig av kjertler rundt urinrøret, som blir stimulert når Den beste måten å stimulere G - punktet er ved at penis trenger inn i henne bakfra. Foto: Trevor Watson Kvinnen har klitoris. Mannen har Penis. Kvinnen har G - punktet. Hva har mannen? Jo, han har faktisk også et G - punkt Kvinnens G - punkt. kjærlighet g punkt menn Men deres intoleranse for Monsen er grei, ser det ut til. sin neste eller til menneskeheten generelt, eller er det mannens G - punkt som finnes i. En av de beste stillingene for å stimulere g - punktet er den hvor hun sitter ansikt til G'en står for mannen som oppdaget det, Ernst Grafenberg. Det er bare veldig få - både kvinner og menn - som er klar over dem. Her får Stimuler G - punktet hans indirekte ved å legge trykk på området.

Kjærlighet g punkt menn - kåte

Det er mange muligheter til å finne g-punktet, og leke litt med egen lyst. Punktet ligger nemlig ganske ugunstig til, og veien dit er kronglete, da den går gjennom anus. Men nå som våren er kommet og sola skinner vurderer du kanskje å ta neste løpetur utendørs? Altså ikke fjortiser som tydeligvis tror at et kjappis med en sjenert og usikker partner på plena i byparken er "god sex". I starten var det litt irriterende, men nå begynner vi å bli sånn selv.

Videos

Squirting weibliche Ejakulation G Punkt

Kjærlighet g punkt menn - Hønefoss rocco

Les mer om Lommelegen. Mange menn kan få utløsning ved stimulering av G-punktet, helt uten noen form for stimulering av penis, men den sterkeste orgasmen skyldes ofte en kombinasjon av begge deler.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next page →